Hva skjer i Trondheim i oktober?

Mange har kanskje høstferie denne uka, og tar derfor litt fri fra lesing og studering. Både i høstferien, og resten av oktober kan det være greit å koble litt av med arrangement som byr på andre ting enn lesing av pensum.

I dette innlegget finner du informasjon om fire arrangement som finner sted i Trondheim i oktober. Dette er bare et lite knippe av det Trondheim har å by på, så gjerne sjekk ut f.eks. facebook eller https://trdevents.no/ for å se om det er noe annet du eventuelt finner og vil være med på!

river in the surrounding trees

Språkkafé

Trondheim folkebibliotek arrangerer språkkafé for engasjerte mennesker som vil lære et nytt språk, eller øve på et man allerede kan! En ypperlig mulighet for språkstudenter;) Kafeen finner sted på Ranheim, og er gratis.
Når? Hver tirsdag, kl. 1730-1900

Friluftstrim i Ilaparken/Lademoen park

Et treningstilbud fra Trondhjems Turistforening til de som ønsker å være sosial og trene ute. Fokusres på styrke- og balansetrening. Her er man velkommen uansett form, og der instruktørene legger opp øvelsene etter hvilken vanskelighetsgrad du selv ønsker. Påmelding på nett (tt@dnt.no) eller tlf: 73924299 – gratis
Når? Hver onsdag, kl. 1330-1430

Forfatter mellom to kulturer og språk

Litteraturhuset inviterer til et arrangement med en forfatter og poet som bor i Trondheim, men er ifra Egypt og som skriver mest på arabisk. ”Hvordan føler han seg her, mellom to kulturer og to språk?” er en av spørsmålene som skal stilles. Dette arrangementet er gratis.
Når? 08.10, kl. 1930-2100

Bondens marked på Torget

En flott måte å nyte en lørdag på! Ta deg en tur mens det enda er godt ute-høst-vær!
Når? 17.10, kl. 11-16

assorted-color lear hanging decor

Nyt oktober, og det Trondheim har å by på!

Legg igjen en kommentar