Velkommen til fadderuka for lektorer!

Hei, 

Gratulerer med studieplass på en av NTNUs lektorprogrammer. Vi i Erudio, linjeforeningen for lektorutdanningen v/Dragvoll (idrett, historie, samfunnsfag, geografi, nordisk, tysk, engelsk og fransk), håper dere alle gleder dere til studiestart. Erudio arrangerer fadderuka for lektorstudenter, og tar imot dere ved studiestart. På grunn av COVID-19 situasjonen så blir det dessverre ikke fysisk immatrikulering på GløshaugenSiden det ikke blir fysisk oppmøte og registrering som normalt i år, legger vi ved en link til et Google-skjema med påmelding til fadderuka. Deltakelse i fadderuka er frivillig, så det er opp til hver enkelt om man ønsker å være med eller ikke. Vi håper at flest mulig at dere blir med på to flotte uker.  Vi i linjeforeninga har jobba iherdig gjennom hele vårsemesteret for å få til en utrolig god fadderuke for dere. I disse ukene får man muligheten til å bli kjent med andre medstudenter og studenter i Erudio. Med tanke på personvernhensyn vil vi slette alt av informasjon som oppgis i påmeldingskjemaet når fadderuka er ferdig.  

Håper så mange som mulig blir med på fine fadderuker, og bruker dette som en mulighet til å bli kjent med medstudenter. Hele fadderuka vil bli gjennomført i henhold til regjeringens smittevernrådNB: husk at også hver enkelt er ansvarlig for å følge disse.  

For selve immatrikuleringsdagen vil det bli opplegg på Dragvoll. Mer informasjon om sted og tidspunkter kommer senere på nettsida vår: https://www.erudiontnu.no/ 

Påmeldingskjema til fadderukahttps://docs.google.com/forms/d/1L0MKU_mFzW07ZydqMawCN3JGnd8F6ck6LWQRn951TXg/edit 

 

unnamed

Vi gleder oss til å se dere! 

Med vennlig hilsen 

Andrea og Henrik, faddersjefer i Erudio 

Legg igjen en kommentar